Splash
 • 0 Review

  De PST8 cymbals zijn gemaakt van het Legendarische 2002 bronze, verfijnd door de traditionele hand hamering en geperfectioneerd door de unieke handmade reflector finish. Deze keurmerken van zwitserse handarbeid maken deze cymbals tot Pure Paiste instrumenten. Maar ze zijn wel net zo aantrekkelijk geprijst als de andere PST series.

  € 47,80 € 59,-
  Disponible immédiatement
 • 0 Review

  Prima splash voor een scherpe prijs !

  € 26,15 € 35,-
  Disponible immédiatement
 • 0 Review

  De Paiste PST-X 9" Pure Bell is een aluminium bell uit de PST-X serie. De PST-X serie van Paiste is een betaalbare serie met enkel en alleen effectbekkens. Deze bell wordt gekenmerkt door zijn lage gewicht dankzij de materiaal keuze en een lange en heldere klank.

  € 40,75 € 51,-
  Disponible immédiatement
 • 0 Review

  De Paiste PST-X 10" Pure Bell is een aluminium bell uit de PST-X serie. De PST-X serie van Paiste is een betaalbare serie met enkel en alleen effectbekkens. Deze bell wordt gekenmerkt door zijn lage gewicht dankzij de materiaal keuze een een lange en heldere klank.

  € 43,- € 59,-
  Disponible immédiatement
 • 0 Review

  De Stagg SEN-SXT12B 12 inch Sensa Ocean splash is een snelle, makkelijk door het bandgeluid snijdende splash met heldere definitie en verlengde decay. Duidelijk zichtbare vibraties vertalen zich in brede sound. Veelzijdig bekken; zowel met stokken als met de hand te bespelen.

  € 38,40 € 65,-
  Disponible immédiatement
Résultats 1 - 5 sur 5.

Catalogue

Lettre d'informations