Denon DJ Prime Series

Denon DJ Prime Series

Na een jarenlange alleen heerschappij van Pioneer in de DJ wereld heeft Denon DJ een nieuwe concurrerende serie op de markt gebracht onder de naam 'Denon DJ Prime'. In het kader van #ChangeYourRider heeft Denon DJ vele wereldwijd bekende DJ's zo ver gekregen om om te schakelen van de alom bekende Pioneer spelers naar de Denon DJ Prime serie. En niet voor niets, want deze nieuwe Denon DJ Prime serie is vernieuwend en overtreft op alle vlakken de Pioneer spelers en mixers!

Denon DJ SC5000 Prime Mediaspeler
De Denon SC5000 Prime is een professionele mediaspeler die een nieuw tijdperk in de DJ wereld gaat inluiden. Na een jarenlange alleen heerschappij van Pioneer brengt Denon de Prime serie op de markt, waarmee alle standaarden die wij gewend waren overtroffen worden!

Denon DJ SC5000 Prim Mediaspeler

De Denon SC5000 Prime is een digitale tabletop mediaspeler met een 7” touch-screen met een hoge resolutie, hoog contrast voor buiten gebruik en is multi-touch compatible zodat je snel en accuraat alle functies van de speler kan gebruiken. Deze SC5000 Prime is de eerste speler op de markt met on-board muziek analyse en een dual-layer deck functie. In het 8” jogwheel zit een HD scherm om snel te zien welk nummer speelt of klaar sytaat op de speler. De SC5000 draait op de Denon Engine Prime software welke natuurlijk ook als PC software te gebruiken is om alle muziek voor te bereiden. De speler is voorzien van 8 multi-function trigger pads onder op de speler welke te gebruiken zijn voor de hot cue’s, loops, slices en roll playbacks. Alle effecten worden gestuurd door de uiterst precies werkende ‘beatgrid’ analyse in de Denon Engine Prime software. Je kunt tot maximaal 4 speler aan elkaar koppelen middels een LAN netwerk voor gesynchroniseerde data transfers plus effect en BPM functies met ‘Engine Connect’ naar de Denon X1800 Prime mixer. De Denon Prime Engine software herinnert zich de USB stick of harddisk, waarmee eerder ingestelde cue points, loops, playbacks en geanalyseerde nummers direct weer voor handen zijn! Verder is de Denon SC5000 mediaspeler naar eigen wens aan te passen middels de LED kleuren en mogelijkheid om een eigen logo op het jogwheel scherm te zetten. Zoals gezegd is de SC5000 een dubbele mediaspeler en heeft dus letterlijk ‘2-decks-in-1’! Ieder deck heeft zijn eigen uitgangen (RCA en digitaal) welke 24-bit/96kHz zijn voor de hoogste geluidskwaliteit! Zoals je mag verwachten speelt de SC5000 alle (on)comprimeerde bestanden die u maar kunt wensen, zoals FLAC, ALAC, WAV en MP3.Denon DJ X1800 Prime DJ Mixer
De Denon X1800 Prime is de revolutionaire 4-kanaals professionele mixer uit de Denon Prime serie. De mixer oogt voor iedere DJ meteen vertrouwd, maar heeft ongekende functionaliteiten in vergelijking met de concurrentie! Zo is de Denon X1800 voorzien van een ‘Sweep’ en ‘BPM FX’ sectie om multi effecten per kanaal aan te kunnen sturen! Ook de toonregeling heeft een extra dimensie gekregen dankzij de keuze tussen een klassieke EQ of Isolation EQ modus! Dankzij het helder OLED scherm op de Denon X1800 kun je makkelijk alle de parameters van de 12 Denon DJ effecten zien om ze vervolgens makkelijk aan te kunnen passen middels de verlichte ‘Effects Quantization Touch Strip’. Van de crossfader, ofwel Flex-Fader, is de contour, werking en weerstand uiteraard instelbaar om helemaal passend te maken bij jouw stijl!

Denon DJ X1800 Prime Mixer

De Denon X1800 is een 4-kanaals mixer met 4 line ingangen, 4 phono (platenspeler) ingangen en 4 digitale ingangen. Daarnaast is de mixer voorzien van een stereo send/return, digital link en uitgang, 5-LAN aansluitingen, een MIDI out, twee microfoon ingangen, een booth uitgang (Jack), record uitgang (RCA), master uitgang (RCA en XLR), twee USB aansluitingen en natuurlijk een hoofdtelefoonuitgang (3.5 en 6.3 mm)! Met de LAN netwerk aansluitingen koppel je de Denon SC5000 mediaspeler middels het Denon Engine Connect protocol om tempo gebaseerde effecten synchroon te laten lopen. De twee USB aansluitingen zijn te gebruiken als audio interfaces om uw computer als speler te gebruiken. De MIDI out is om bijvoorbeeld een drumcomputer of effect aan te sturen.Denon DJ VL12 Prime Draaitafel
Denon is ook de DJ die nog draait met vinyl niet vergeten! De Denon VL12 Prime draaitafel is een hoogwaardige en moderne draaitafel met alle eisen van de hedendaagse vinyl DJ! De pootjes van de Denon VL12 Prime draaitafel zijn zo ontworpen dat deze extra isolerend zijn en dus minimale de trilling doorgeven tussen de ruimte en draaitafel zelf! De draaitafel zelf is opgebouwd uit metaal en heeft een zeer krachtige motor met een startkracht van maar liefst 5 kg/cm in de hoogste stand! Ondanks de kracht is de S/N-ratio optimaal dankzij het geïsoleerde ontwerp. De platter heeft het innovatieve ‘easy grip/brake’ ontwerp met extra grip en een instelbare RGB LED verlichting om ook in het donker niet mis te grijpen! De S-vormige arm zorgt voor een nauwkeurige tracking en kan middels de ‘Dual-Function’ ondersteuning in rust modus ofwel vastgezet worden. De Denon VL12 Prime heeft natuurlijk de twee snelheden (33 1/3rd en 45 RPM) en een verstelbare pitchrange van 8%, 16% of 50% op een 100 mm pitch fader!

Denon DJ VL12 Prime Draaitafel

Plaats een reactie

* Naam:
* E-Mail: (wordt niet gepubliceerd)
   Website: (Url met http://)
* Reactie:
Beveiligingscode:

Blog Search