Garantietermijnen en voorwaarden

Bij LaenenMusic.nl staan wij voor de kwaliteit van de producten die wij verkopen. Echter kan het voorkomen dat een artikel binnen de door de fabrikant gestelde garantietermijn defect raakt. Dit is uiteraard altijd vervelend en wij zullen er dan ook alles aan doen om garantiegevallen zo snel en zo goed mogelijk op te lossen. De fabrieksgarantie dekt fabricagefouten of uitval binnen de gestelde garantietermijn mits het product op juiste wijze is gebruikt. Uitgesloten van garantie zijn verbruiksartikelen zoals snaren, plectra, drumstokken, batterijen, vloeitstoffen, drumvellen etc. Mocht een product binnen de garantietermijn defect raken dan vragen wij u contact op te nemen middels ons contactformulier.

Retourneren

In het kader van de ‘Wet Kopen op Afstand’ heeft u, als consument*, bij het doen van aankopen via internet recht op een zo geheten 'afkoelingsperiode' van 14 werkdagen na aflevering van het product. Deze periode heeft als doel u de mogelijkheid te geven om te bepalen of het product voldoet aan de verwachtingen. In deze periode mag het product slechts in die mate uitgepakt of gebruikt voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Zie voor verdere voorwaarden de Algemene Voorwaarden en het in te vullen retourformulier. Wil je een artikel retourneren aan LaenenMusic.nl, dan dient deze altijd te worden voorzien van een volledig ingevuld retourformulier en een kopie van de factuur.


* Bedrijven hebben zelf onderzoeksplicht, zakelijke aankopen zijn uitgesloten van het retourrecht.Klik hier om het retourformulier te downloaden.


Lettre d'informations