Conga's
 • 0 Review

  SHOWROOMMODEL (UITSLUITEND AFHALEN!!) De Latin Percussion LPA646-SCC Aspire in het Natural met Scarab print is een congaset bestaande uit een 10" en 11" conga die compleet geleverd worden met standaard. De conga's zijn gemaakt van 2-laags Siamees eikenhout en worden geleverd met natuurvellen. De conga heeft zwart afgelakt hardware...

  € 325,- € 452,-
  Direct leverbaar uit voorraad
 • 0 Review

  De Latin Percussion LPA646-AW Aspire in het Natural is een congaset bestaande uit een 10" en 11" conga die compleet geleverd worden met standaard. De conga's zijn gemaakt van 2-laags Siamees eikenhout en worden geleverd met natuurvellen. De conga heeft zwart afgelakt hardware en is voorzien van de LP EZ curve rims!

  € 416,-
  Verwachte levertijd 4-8 werkdagen
 • 0 Review

  De Latin Percussion LPA646-DW Aspire in het Dark Wood is een congaset bestaande uit een 10" en 11" conga die compleet geleverd worden met standaard. De conga's zijn gemaakt van 2-laags Siamees eikenhout en worden geleverd met natuurvellen. De conga heeft zwart afgelakt hardware en is voorzien van de LP EZ curve rims!

  € 416,-
  Verwachte levertijd 4-8 werkdagen
 • 0 Review

  De Latin Percussion LPA646-VSB Aspire in de kleur Vintage SUnburst is een congaset bestaande uit een 10" en 11" conga die compleet geleverd worden met standaard. De conga's zijn gemaakt van 2-laags Siamees eikenhout en worden geleverd met natuurvellen. De conga heeft zwart afgelakt hardware en is voorzien van de LP EZ curve rims!

  € 416,-
  Verwachte levertijd 4-8 werkdagen
 • 0 Review

  De Latin Percussion LP826 Giovanni Compact Conga is een compacte uitvoering van de voor iedereen bekende conga. Deze mini conga heeft een 11.75" vel die bevestigd is op de metalen rim, maar mist de houten ketel zoals een standaard conga. Echter heeft LP, dankzij de samenwerking met percussionist Giovanni Hidalgo, het voor elkaar...

  € 268,-
  Momenteel niet leverbaar
Toont 1 - 5 van de 5 items

Filter

Staat
Fabrikant
Materiaal
Soort

Nieuwsbrief