Combi Flightcases
 • 0 Review

  Dap Combicase 6HE met  bovenmontage 10HE Mixer top. Deze Dap flightcase beschermt je apparatuur in alle omstandigheden voor een schappelijke prijs! Daarboven zijn deze flightcases lichtgewicht, gemaakt van professioneel materiaal, stapelbaar, geschikt voor buitengebruik en zien ze er bovendien nog eens geweldig uit!

  € 140,- € 219,-
  Direct leverbaar uit voorraad
 • 0 Review

  16U Luxe uitgevoerde rackcase voor montage van 19" apparatuur. Aan de bovenzijde is ruimte (8U) voor het plaatsen van een 19" mixer.

  € 287,- € 349,-
  Direct leverbaar uit voorraad
 • 1 Review

  Deze flightcase is gemaakt van gelamineerd multiplex met rondom aluminium profielen, rack rails aan voor-en achterzijde, een kantelbaar mixerrack aan de bovenkant en verwijderbare panelen voor tafelmontage. Eenvoudige handling. Een robuuste constructie die al uw waardevolle spullen zal beschermen.

  € 299,- € 399,-
  Direct leverbaar uit voorraad
 • 0 Review

  Speciaal voor de DJ ontwikkelde flightcase met extra veel ruimte onderin. Dankzij de 10U ruimte aan de bovenzijde kunt u gemakkelijk de mixer (en eventueel bedienings unit voor de mediaspeler) monteren. Aan de voorzijde geeft de flightcase ruimte aan 6U apparatuur, waardoor de kist voldoende ruimte geeft voor uw CD-spelers en versterkers.

  € 138,- € 169,-
  Direct leverbaar uit voorraad
Toont 1 - 4 van de 4 items

Filter

Staat

Nieuwsbrief