Luidspreker Hoezen
 • 0 Review

  Met de Gravity BGSS2B luidspreker statieven tas kunt u 2 luidsprekerstatieven opbergen en vervoeren. Deze uitermate sterke luidsprekerhoes heeft een verstevigde bodemplaat, een twee vaks verdeling, is water afstotend, is 15 mm dik gevoerd en is voorzien van een comfortabel handvat.

  € 32,-
  Direct leverbaar uit voorraad
 • 0 Review

  Met de Gravity BGSS1XLB is een XL hoes voor één luidspreker statief met een maximale lengte van 149 centimeter. Deze uitermate sterke luidsprekerhoes heeft een verstevigde bodemplaat, is water afstotend, heeft een 10 mm dikke voering, stevige risten en is voorzien van een comfortabel handvat.

  € 26,-
  Direct leverbaar uit voorraad
 • 0 Review

  Met de Gravity BGSS2LB extra lange luidspreker statieven tas kunt u 2 luidsprekerstatieven opbergen en vervoeren van maximaal 120 cm. Deze uitermate sterke luidsprekerhoes heeft een verstevigde bodemplaat, een twee vaks verdeling, is water afstotend, is 15 mm dik gevoerd en is voorzien van een comfortabel handvat.

  € 38,-
  Direct leverbaar uit voorraad
 • 0 Review

  Met de Gravity BG DBLS 331 is een hoes die speciaal is ontwikkeld voor het vervoeren van luidsprekers tussenpaaltjes met een maximale lengte van 140 centimeter. Deze uitermate sterke luidspreker tussenpaal hoes heeft een verstevigde bodemplaat, is water afstotend, heeft een 10 mm dikke voering, stevige risten en is voorzien van een comfortabel handvat.

  € 33,-
  Direct leverbaar uit voorraad
 • 0 Review

  De EON615-CVR is de originele JBL beschermhoes voor uw actieve JBL  EON 615. De hoes beschermt uw luidspreker tijdens het transport of gedurende opslag te beschermen tegen stof, vuil, waterdruppels en schade.

  € 65,-
  Verwachte levertijd 1-3 weken
 • 0 Review

  De EON612-CVR is de originele JBL beschermhoes voor uw actieve JBL  EON 612. De hoes beschermt uw luidspreker tijdens het transport of gedurende opslag te beschermen tegen stof, vuil, waterdruppels en schade.

  € 55,-
  Verwachte levertijd 1-3 weken
 • 0 Review

  Luidsprekerhoes voor de satellieten van de LD Systems Maui 5 set. De 8 millimeter gevoerde hoes is gemaakt van stevig 1680D nylon en geeft ruimte voor 3 x Maui 5 satelliet en de benodigde accessoires zoals bijvoorbeeld kabels.

  € 39,-
  Verwachte levertijd: 4-8 dagen
 • 0 Review

  Luidsprekerhoes voor de subwoofer van de LD Systems Maui 5 set. De 8 millimeter gevoerde hoes is gemaakt van stevig 1680D nylon en heeft een handige rits om de sub gemakkelijk te kunnen dragen aan het handvat!

  € 33,-
  Verwachte levertijd: 4-8 dagen
 • 0 Review

  De LD Systems CURV500 SUB PC is een kwalitatief hoogwaardige trolley voor de subwoofer van de LD Systems CURV 500. De trolley is uitgevoerd met wielen en een uitschuifbare handgreep, waardoor het het gewicht van de subwoofer niet hoeft te tillen. Deze CURV 500 trolley is gemaakt van stevig 1680D nylon met een voeringen van 10mm en...

  € 89,-
  Verwachte levertijd: 4-8 dagen
 • 0 Review

  De LD Systems CURV500 SAT BAG is een kwalitatief hoogwaardige hoes voor de vier satellieten en twee SmartLink Adapters van de LD Systems CURV 500. Deze CURV 500 tas voor de satellieten is gemaakt van stevig 1680D nylon met een voeringen van 10mm en is voorzien van hard schuim inleg voor de bescherming van uw geluidinstallatie!

  € 69,-
  Verwachte levertijd: 4-8 dagen
 • 0 Review

  De Alto CVRTS210 is een luidsprekerhoes voor de Alto Truesonic TS210. De hoes beschermt uw luidspreker tijdens het transport of gedurende opslag te beschermen tegen stof, vuil, waterdruppels en schade.

  € 29,-
  Verwachte levertijd 4-8 werkdagen
 • 0 Review

  De Alto CVRTS212 is een luidsprekerhoes voor de Alto Truesonic TS212. De hoes beschermt uw luidspreker tijdens het transport of gedurende opslag te beschermen tegen stof, vuil, waterdruppels en schade.

  € 29,-
  Verwachte levertijd 4-8 werkdagen
Toont 1 - 12 van de 19 items

Filter

Nieuwsbrief