Betalingsmogelijkheden

Zowel online als in de winkel kunt u als klant op meerdere manieren betalen. Uw online betalingen worden gedaan middels een beveiligde SSL verbinding, waardoor uw transactie gegarandeerd volgens de officiële veiligheidsnormen plaatsvindt. 

iDeal

Online kunt u veilig en snel betalen middels iDeal (voor de Nederlandse klanten). iDEAL is een online betaalmiddel, waarmee consumenten kunnen betalen via hun eigen bank. Momenteel kunt u middels iDeal betalen als u klant bent van ABN AMRO, ASN Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot.

BanContact / MisterCash

Voor de Belgische klanten is het mogelijk om veilig en snel te betalen middels BanContact / MisterCash. Bij gebruik van BanContact / V Pay wordt de betaling goedgekeurd door middel van een digipas. BanContact / MisterCash wordt ondersteund door onder andere KBC, Belfius Bank, Fortis Bank, FINTRO, AXA Bank, CBC, ING Bank, VDK Spaarbank.

SOFORT

SOFORT is een betaalmethode die in onder andere in Belgie, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Italie, Spanje en Engeland veelvuldig gebruikt wordt. In Duitsland is SOFORT (na de creditcard) de meest gebruikte betaalmethode voor online bestellingen. 

KBC/CBC Payment Button

De twee grote Belgische banken KBC en CBC voorzien hun klanten in een eigen betaaloplosing; de KBC- en CBC-Betaalknop. Als klant van de KBC / CBC bank kunt u op deze manier in hun vertrouwde bankomgeving realtime betalingen verrichten.

Belfius Direct Net

Als één van Belgisch grootste banken voorziet Belfius in een eigen betaaloplossing voor haar klanten. Als Belfius klant kunt u op deze manier in uw vertrouwde bankomgeving realtime betalingen verrichten. 

Bitcoin

In de moderne tijd is betalen met een cryptocurrency niet meer weg te denken natuurlijk. Daarom kunt u bij LaenenMusic.nl ook betalen met Bitcoins. Zodra u deze betaalmethode gekozen heeft wordt automatisch het te betalen aantal Bitcoins berekend aan de hand van de huidige koers. De berekende koers wordt 15 minuten vastgehouden om u de tijd te geven de betaling te voldoen. Mocht de betaling langer duren, dan wordt het bedrag opnieuw berekend middels de op dat moment geldende koers. U betaalt de order met behulp van de weergegeven adres / tag.

Bankoverschrijving

Indien u niet middels iDeal kunt of wil betalen, kunt u ook kiezen voor de optie om te betalen met een bankoverschrijving. Na het kiezen van deze betaalmethode krijgt u de orderbevestiging en betaalgegevens op de mail. Zodra het verschuldigde bedrag bij ons binnen is krijgt u een betalingsbevestiging en wordt uw order verzonden naar het door u opgegeven adres. De bankoverschrijving neemt gemiddeld 1 tot 3 dagen in beslag. 


Nieuwsbrief