Yamaha CSP-150 Digitale Piano Wit

€ 2.249,- incl. BTW

Verwachte levertijd 1-3 weken GRATIS verzending

Productinformatie

Speel de songs die u altijd al wilde spelen met de nieuwe witte Yamaha Clavinova CSP-150, met state-of-the-art technologieën en concepten, die uw dromen vervullen van optreden op een authentieke vleugel. Geniet van de eenvoudige, intuïtieve bediening vanaf smartphone of tablet via de speciale app 'Smart Pianist'. De Clavinova CSP laat u zien hoe makkelijk het kan zijn om de piano te bespelen en te ervaren hoe u kunt genieten van muziek maken. De speciale Clavinova Smart Pianist-app analyseert de muziek die u wilt spelen en creëert vervolgens de bladmuziek van een pianobegeleiding voor u. Het enige dat u hoeft te doen is de volglichten te volgen!

Als u klaar bent de uitdaging van een solo-optreden aan te gaan, biedt de Yamaha Clavinova CSP-150 u ingebouwde songs voor direct plezier, of extra songs die u kunt aanschaffen via Yamaha MusicSoft (www.yamahamusicsoft.com). En zelfs als u net begint, kunt u op de volglichten vertrouwen om u de weg te wijzen. De CSP-150 biedt u ongeëvenaarde mogelijkheden voor muzikale expressie, met een enorme verscheidenheid aan instrumentvoices die verdergaan dan hun eenvoudige, elegante behuizing. U kunt genieten van muzieksessies met rock- of jazzbands, en zelfs bossanova-orkesten, door gewoon stijlen toe te wijzen. Wilt u ook zingen? De Clavinova CSP is voorzien van een microfooningang, en zorgt zelfs voor harmonieën terwijl u zingt!


Smart Pianist
Iedereen kan meer van de piano genieten met Smart Pianist, een speciale app voor smartphones en tablets die verschillende muziekgerelateerde functies biedt, wanneer verbonden met de Clavinova CSP-serie.  Smart Pianist beschikt over de 'Audio To Score'-functie die automatisch een muzieknotatie voor pianobegeleiding creëert, van songs op uw smartphone of tablet. Hierdoor kunt u genieten van meespelen met uw favoriete songs. Geniet van de begeleiding van een dynamische begeleidingsband, zelfs als u alleen speelt. De begeleiding biedt een grote variatie aan patronen in allerlei verschillende genres zodat er altijd iets bij uw speelstijl past. U kunt ook een microfoon aansluiten en meezingen met harmoniefuncties waarmee automatisch een begeleidingskoor wordt gecreëerd voor bij uw spel, zelfs als u alleen zingt.

Concertvleugelgeluid onder uw vingers
De CSP-serie beschikt over pianovoices die zijn samengesteld met samples van Yamaha's vlaggenschipconcertvleugel, de CFX, en de wereldberoemde Bösendorfer-concertvleugel. Deze uitmuntende instrumenten reproduceren de manier waarop geluid in verschillende ruimten weerkaatst, zoals zalen, kathedralen en kleinere ruimten, en kunnen zelfs de subtiele klankveranderingen weergeven die zich voordoen wanneer de vleugelklep open of dicht is. Met toetsen die snel terugveren voor het snel kunnen spelen van repeterende noten, voelt de CSP-serie aan als een echte vleugel.

Innovatie voor moeiteloze prestaties
De Clavinova is een innovatieve reeks digitale piano's die voortdurend verder is ontwikkeld op zoek naar de aanslag en klank van een concertvleugel - het ultieme symbool van piano-uitmuntendheid. Deze authentieke vleugelbeleving is het product van de kennis en ervaring die Yamaha in meer dan 100 jaar vervaardigen van akoestische piano's heeft vergaard. Door gebruik te maken van deze state-of-de-art technologie om vleugelkwaliteit te realiseren, bieden Clavinova digitale piano's een uitnodigende speelbeleving die perfect is voor pianisten van alle niveaus. Ze emuleren de aanslag en klank van een vleugel om de overgang van een digitale naar een akoestische piano een naadloze en aangename overgang te maken.

Het geluid van enkele van de beste concertvleugels in de wereld
Met twee wereldberoemde concertvleugels beschikbaar via een druk op de knop, laat de CSP-serie u de perfecte pianoklank kiezen voor de muziek die u wilt spelen. De CSP-serie biedt veel meer dan alleen gesamplede geluiden, het reproduceert nauwgezet tot in detail de Yamaha CFX-concertvleugel en de legendarische B?sendorfer Imperial.

Een volledig meeslepende concertvleugelbeleving — zelfs met een hoofdtelefoon
Yamaha’s geavanceerde bi-aurale samplingtechnologie is nu beschikbaar op de Clavinova. De technologie maakt gebruik van samples van de CFX, Yamaha's vermaarde concertvleugel, opgenomen met speciale microfoons, die positioneringsinformatie en andere nuances bevatten die door het menselijk gehoor onderscheiden worden. Het resulterende geluid is zo natuurgetrouw, zo meeslepend, dat u zelfs al snel vergeet dat u een hoofdtelefoon op hebt.

Verandering van spijs doet eten
De CSP-150 beschikt over honderden instrumentvoices van hoge kwaliteit, waaronder Natural!, Sweet! en Cool! Voices die specifiek zijn gesampled om de instrumenttypen te completeren. Yamaha's Super Articulation Voices (SA) voegen oorspronkelijke speelattributen toe van de echte muziekinstrumenten alsof ze op een natuurlijke wijze werden bespeeld door een virtuoos op dat instrument in plaats van op de toetsen van een pianoklavier. Voorbeelden zijn 'fretgeluid' of 'stoten tegen de kast' bij een gitaar of het 'inademen' en 'uitademen' en de glissando's bij blaasinstrumenten. Door simpelweg uw aanslag en speeltechniek te variëren of de pedalen te gebruiken, zullen SA-voices aanzienlijke authenticiteit aan uw geluid toevoegen.

Wanneer u meer wilt spelen dan alleen piano
Een van de bepalende kenmerken van een CSP Clavinova is de veelheid van verschillende stijlen die in realtime kunnen worden bestuurd door het spelen van akkoorden op het klavier. Begeleidingsstijlen introduceren ensembles van virtuele muzikanten aan uw spel in een groot aantal verschillende muziekgenres. Van kleine jazzensembles tot volledige orkesten, u bepaalt welke akkoorden of harmonieën ze spelen door wat u speelt, en u bestuurt de dynamiek van het ensemble. De stijlen, ontwikkeld door professionele sessiemuzikanten van over de hele wereld, voegen authentieke begeleiding van studiokwaliteit toe aan uw spel, zelfs als u alleen speelt.

Het Graded Hammer 3X-klavier (GH3X)
De aanslag van het CSP-150-klavier wordt geroemd door pianisten vanwege een speelbeleving die u laat vergeten dat u op een digitale piano speelt en biedt een authentieke aanspreekbaarheid bij de kracht van uw aanslag en het natuurlijke terugvallen van de toets. Door gebruik te maken van hetzelfde hamersysteem en veerloze mechaniek als bij een vleugel, reproduceert het toetsmechaniek van de GH3X-klavieren nauwgezet de aanslag van een akoestische piano, met een zwaardere aanslag in het lage gedeelte tot een lichtere aanslag in de hogere octaven.

Het repetitiemechaniek van Clavinova-klavieren
Het repetitiemechaniek in een vleugel beweegt de hamers snel na de aanslag weg van de snaren, om interferentie met de snaartrillingen te voorkomen. Dit mechaniek geeft een lichte klikbeleving wanneer de toetsen zacht worden gespeeld. Aangezien Real Grand Expression pianisten een magnifiek geluid, aanslag en pedaalwerking biedt, hebben we besloten een repetitiemechaniek te creëren dat een buitengewone bespeelbaarheid, repetitie en aanspreekbaarheid realiseert, zonder in te boeten op de speelbeleving. De Clavinova-klavieren beschikken over een repetitiemechaniek dat deze sensatie reproduceert bij het laatste gedeelte van de toetsaanslag. Ze zijn op een zodanige wijze ontworpen dat de klik alleen waarneembaar is bij de lichtste toetsaanslagen, vergelijkbaar met het toetsenbord van een vleugel. Deze klavieren zijn aangepast om extra wrijving te bieden die de toetsrepetitie en aanspreekbaarheid in balans brengen zonder in te boeten op de speelbeleving.

Toetsbeleg van synthetisch ivoor en ebbenhout — een genoegen om te bespelen, zelfs na uren spelen
Onze vingers zijn gevoeliger dan we denken en voor pianisten is de structuur van de pianotoetsen uitermate belangrijk. Het NWX-klavier beschikt over witte toetsen gemaakt van de hoogste kwaliteit synthetisch ivoor, dat in eigen beheer door Yamaha is ontwikkeld. De zwarte toetsen zijn afgewerkt met synthetisch ebbenhout. Toetsbeslag van synthetisch ivoor zorgt ervoor dat het oppervlak van de toetsen aanvoelt als dat van de echte ivoren klavieren die ooit bij oudere akoestische piano's werden gebruikt. Het beschikt over uiterst absorberend materiaal wat voorkomt dat de vingers glijden, zelfs na uren oefenen, terwijl de ideale textuur en de manier waarop het aanvoelt behouden blijft. Als resultaat van meer dan een eeuw ervaring met het vervaardigen van akoestische piano's, heeft deze exclusieve Yamaha-technologie een oppervlak weten te realiseren die natuurlijk en aangenaam aanvoelt. Naast hoe het aanvoelt, is de uitstraling en de fijne structuur van deze toetsen ongeëvenaard door enige andere digitale piano en zal pianisten zeker inspireren vanaf het moment dat ze ermee in aanraking komen.

Toetsstabilisatoren — unieke Yamaha-mechanismen voor verbeterde toetsstabiliteit en -duurzaamheid
Klavieren spelen de essentiële rol van het transformeren van emotie van uw vingers naar het geluid en daarom moeten ze vloeiend bespeeld kunnen worden om gedurende langdurige optredens een voortreffelijke aanslag te houden. Daarom heeft Yamaha alle 88 toetsen uitgerust met toetsstabilisatoren waardoor ze natuurlijk aanvoelen voor de pianist en de stabiliteit en duurzaamheid van het klavier verbeteren.

Voor een geluid dat de luisteraar echt in vervoering brengt
In een vleugel resoneren snaren en geluid door de hele kast van het instrument, wat resulteert in rijke klankreflecties die de luisteraar met geluid omhullen. Niet alleen de snaren die u bespeelt trillen, maar ook de andere snaren gaan klinken in reactie op de snaren die u bespeelt. Daarom is pianogeluid zo complex en rijk. Dit fenomeen wordt in de Clavinova perfect gereproduceerd via Virtual Resonance Modeling (VRM), die de verschillende stadia van de snaren voor elk van de 88 toetsen van het klavier berekenen van het ene moment tot het volgende. Daardoor geeft de Clavinova het eindeloze aantal factoren weer die inherent zijn aan het spelen op een akoestische piano, zoals welke toetsen worden bespeeld, de kracht waarmee de toetsen worden bespeeld en de timing van het pedaalgebruik.

Acoustic Optimizer
De luidsprekers die aan de behuizing zijn bevestigd leggen een bijzonder fenomeen aan de dag: als er niets wordt gedaan neemt het volume van het geluid toe ten gevolge van de resonantiefrequentie van de behuizing. Omgekeerd, onderdrukken pijpen met dezelfde resonantiefrequentie binnen de behuizing deze resonantie. Akoestische optimalisering maakt gebruik van dit fenomeen. Deze verbetering van het geluid is iets dat alleen mogelijk is dankzij de diepgaande kennis van Yamaha van de interne akoestische eigenschappen van muziekinstrumenten.

Zing in perfecte harmonie - met uzelf!
U kunt genieten van karaokebegeleiding met songs die in uw Clavinova zijn opgeslagen of van YamahaMusicsoft.com zijn gedownload. De songteksten worden weergegeven in de Smart Pianist-app en de woorden veranderen van kleur waar de songs is, dus weet u precies wanneer u ze moet zingen. Sluit een microfoon aan en u kunt met uw spel meezingen. De Vocal Harmony-engine creëert geavanceerd klinkende harmonieën, die uw stem verrijken en zelfs de toonhoogte kan corrigeren!

Songrecorder met meerdere sporen
Met de opnamefunctie in Clavinova digitale piano's kunt u uw spel met één druk op een knop opnemen*, wat handig is als u uw spel objectief wilt beoordelen. Bovendien kunt u tot 16 sporen opnemen voor gelijktijdige weergave, waardoor u de linker- en rechterhandpartij afzonderlijk op kunt nemen of er partijen bij kunt spelen met andere voices.
* Opnamen worden gemaakt in MIDI-format en kunnen ook in de Smart Pianist-app worden opgeslagen

Audio Recorder
Neem uw spel op in de Smart Pianist-app en creëer audiobestanden* die u kunt opslaan en op een smartphone of tablet kunt afspelen.

Maak draadloos verbinding met Smart Pianist
De Smart Pianist-app ondersteunt niet alleen bekabelde verbinding, maar ook draadloze verbinding via UD-WL01 en een draadloze USB-LAN-adapter.

Specificaties:

 • Yamaha CSP-150 Digitale Piano
 • Kleur: Wit
 • klavier: GH3X Graded Hammer 3X met escapement
 • Instelbare aanslaggevoeligheid (Hard 2, Hard 1, Medium, Soft 1, Soft 2, Fixed)
 • Linear Graded Hammers en Counterweight
 • Toetsen: Synthetisch ebbenhout / Synthetisch ivoor
 • Polyfonie: 256 noten
 • 3 pedalen: Damper, Sostenuto, Soft
 • Piano's: Yamaha CFX, Bösendorfer Imperial
 • Samples:
  • 692 Voices + 29 drumkits
  • 14 VRM Voices
  • 113 Super Articulation Voices
  • 27 Natural! Voices
  • 27 Sweet! Voices
  • 63 Cool! Voices
  • 69 Live! Voices
  • 30 Organ Flutes! Voices
 • Styles / Presets:
  • Aantal begeleidingsstijlen: 470
  • 396 Pro Styles
  • 34 Session Styles
  • 4 Free Play Styles
  • 36 Pianist Styles
 • Akkoordenherkenning
 • Songs:
  • Aantal preset-songs: 403
  • songrecorder (16 tracks)
  • USB audiorecorder (WAV)
 • DSP-effecten:
  • Reverb (58 typen)
  • Master EQ (5 presets + user)
 • Layer- en splitfunctie
 • Ingebouwde metronoom
 • Functies: transpose, tuning, scale type
 • Lessenaar en hoofdtelefoonhouder
 • Toetsencover (rollend)
 • Luidsprekers: 2 x 16 cm
 • Versterker: 2 x 30 W
 • Vocal Harmony: VH (44 Preset)
 • Intelligent Acoustic Control
 • Acoustic Optimizer & Stereophonic Optimizer
 • Audio to Score
 • Aansluitingen:
  • 2x Hoofdtelefoonuitgang (6.3 mm stereojack)
  • Mic/Line in (6.3 mm jack)
  • MIDI IN/OUT/THRU (DIN)
  • Aux Pedal (6.3 mm jack)
  • Aux-in (3.5 mm stereo mini-jack)
  • Aux-out L/L+R, R (2x 6.3 mm jack)
  • USB-A (to device)
  • USB-B (to host)
 • Afmetingen: 1412 x 465 x 1040 mm
 • Gewicht: 58 kg

Recensies

Schrijf uw recensie

Yamaha CSP-150 Digitale Piano Wit

Yamaha CSP-150 Digitale Piano Wit

Speel de songs die u altijd al wilde spelen met de nieuwe witte Yamaha Clavinova CSP-150, met state-of-the-art technologieën en concepten, die uw dromen vervullen van optreden op een authentieke vleugel. Geniet van de eenvoudige, intuïtieve bediening vanaf smartphone of tablet via de speciale app 'Smart Pianist'. De Clavinova CSP laat u zien hoe makkelijk het kan zijn om de piano te bespelen en te ervaren hoe u kunt genieten van muziek maken. De speciale Clavinova Smart Pianist-app analyseert de muziek die u wilt spelen en creëert vervolgens de bladmuziek van een pianobegeleiding voor u. Het enige dat u hoeft te doen is de volglichten te volgen!

Als u klaar bent de uitdaging van een solo-optreden aan te gaan, biedt de Yamaha Clavinova CSP-150 u ingebouwde songs voor direct plezier, of extra songs die u kunt aanschaffen via Yamaha MusicSoft (www.yamahamusicsoft.com). En zelfs als u net begint, kunt u op de volglichten vertrouwen om u de weg te wijzen. De CSP-150 biedt u ongeëvenaarde mogelijkheden voor muzikale expressie, met een enorme verscheidenheid aan instrumentvoices die verdergaan dan hun eenvoudige, elegante behuizing. U kunt genieten van muzieksessies met rock- of jazzbands, en zelfs bossanova-orkesten, door gewoon stijlen toe te wijzen. Wilt u ook zingen? De Clavinova CSP is voorzien van een microfooningang, en zorgt zelfs voor harmonieën terwijl u zingt!

Schrijf uw recensie

Product Video

Datasheet

Artikelnummer: 12333
Voorwaarde: Nieuw product
Merk:
Leverancier Code: NCSP150WH
EAN: 4957812614405
Aantal Toetsen 88 Toets
Kleur Wit

Accessoires

30 Andere producten in dezelfde categorie: