Roland TD-17K-L V-Drums Elektronisch Drumstel

€ 979,00

Besparing: € 134,00

€ 845,- incl. BTW

Direct leverbaar uit voorraad GRATIS verzending

Productinformatie

Wanneer je drummen ernstig neemt, dan heb je een kit nodig die past bij je ambities. De Roland V-Drums TD-17K-L laat je techniek schitteren, en is uitgerust met training-tools die je een duwtje in de rug geven. De combinatie van een klankgenerator van TD-50-klasse met nieuw ontwikkelde pads, resulteert in een betaalbare elektronische drumkit. De drumervaring is authentiek. Het lijkt net alsof je akoestische drums bespeelt. Deze kit volgt nauwkeurig elke fysieke beweging, stick-coördinatie en hand/voet-bediening die elke drummer nodig heeft. Ondertussen volgt een reeks ingebouwde coaching-functies je techniek, meet je vooruitgang en verhoogt je motivatie. Een betere drummer worden blijft nog steeds zwaar werk, maar de TD-17 helpt je daarbij.

Voor een vergelijking van de verschillende Roland TD-17 modellen, zie download onder aan pagina

 

 • Ontwikkel je stickbeheersing en een correcte speeltechniek met een 8"  mesh snare
 • Natuurlijke, rijke en dynamische drumsounds, overgeërfd van de toonaangevende TD-50 klankgenerator
 • Leer expressieve voetbediening en pedaaltechniek met het KD-10 Kick-pad
 • Twee crash cimbalen en uitbreidingsmogelijkheden ondersteunen je individuele speelstijl en performance
 • Verbeter je gevoel voor timing met Time Check en Quiet Count als onderdeel van Coach Mode
 • Warm-up menu biedt een dagelijkse routine met basisoefeningen, om je vaardiger en beter te maken
 • Kies een kit die bij de song of de stijl past die je speelt; kies daarbij uit 50 premium preset drumkits
 • Stem de ruimtelijkheid van elke kit af op de locaties waar je speelt
 • Personaliseer de preset drumkits om je geliefde drumsound te bekomen
 • Importeer je eigen samples voor een drumsound die klinkt als een originele opname
 • Bekijk videolessen op je smartphone en speel ermee samen, terwijl de audio speelt via de MIX ingang
 • Ontwikkel je spel en timing met de gratis downloadbare 'Melodics for V-Drums' software (PC/Mac)

Authentiek speelgevoel en tools die je vaardigheden stimuleren
Als je regelmatig akoestische drums speelt, dan hoef je je speelstijl helemaal niet te veranderen om een elektronische drumkit te gebruiken. Je kunt dezelfde speeltechnieken gebruiken als bij een akoestische kit, zonder compromissen. En omdat hij gebaseerd is op de toonaangevende TD-50 geluidsgenerator, reproduceren de sounds natuurgetrouw het karakter en de toon van akoestische drums; met een bliksemsnelle responstijd.

Realistische pads voor compromisloze performances
Sommige elektronische kits gebruiken veel kleinere pads dan je normaal gezien terugvindt op een akoestische kit. En omdat de drumstick het midden van elke drum dient te raken, voelen dergelijke pads veel verder verwijderd aan dan wat je gewoon bent. Dat geldt vooral als je van een 14-inch akoestische snare overstapt naar een 8-inch rubberen pad. De spanning van de 8" PDX-8 snare is verstelbaar, voor een authentieke en bevredigende terugslag. De hoogte van de snare-hoepel leunt dan weer veel dichter aan bij die van een akoestische snare. Daardoor kun je met je drumstick in een natuurlijke hoek een open rim shot aanslaan. Wanneer je drummen ernstig neemt, dan accentueert de TD-17 je techniek, zonder dat je daarvoor compromissen moet sluiten.

Geweldige sounds zorgen voor geweldige performances
De klankgenerator van de TD-17 levert een superieure drumervaring, dankzij de Prismatic Sound Modeling-technologie, die overgeërfd werd van het topmodel: de TD-50 sound module. Begin met spelen en je merkt een breed dynamisch bereik en dramatische klankwisselingen op, afhankelijk van waar en hoe hard je de pad aanslaat. Van rim shots, rolls, flams, en ghost noten op de snare, naar dramatische crash-slagen, aangehouden aanzwellende cimbalen, tot een hi-hat in half-open-positie, samen met verschillende sounds voor de boog en rand: elke nuance klinkt én speelt vloeiend, gedetailleerd en nauwkeurig.

De feel van een akoestische basdrum (maar dan stiller)
Een leuke, solide kickdrum gaat meestal gepaard met een luid geluid. Soms is dat exact wat je verlangt. Maar je familieleden en buren delen niet noodzakelijk die mening. De KD-10 kick pad absorbeert veel van het lawaai, dankzij zijn rubberen cover in combinatie met een speciaal kussen, maar behoudt de volwaardige ‘dreun’ van de basdrum. Die ervaar je wanneer de klopper in het drumvel van de bas beukt. Hij is dus ideaal om thuis te bespelen. Alsook op locaties waar veel lawaai problemen kan veroorzaken. Hij is compatibel met alle standaard basdrumpedalen: enkel- of dubbelvoudig.

De essentiële tools om je drummen te verbeteren
Eerst en vooral moeten drummers een stabiel tempo kunnen aanhouden, vooraleer ze overstappen naar meer exotische technieken. Maar het onder de knie krijgen van de basics is eveneens opwindend. Zo bouw je immers een stevige basis op voor je skills. Je vooruitgang opvolgen zorgt dan weer voor extra motivatie. De TD-17 module bevat een Coach Mode die je dagelijkse oefenroutines ondersteunt. Je kunt opwarmen, je gevoel voor groove, tempo en timing ontwikkelen - en zelfs aan je uithoudingsvermogen werken. En dat allemaal met een score die je exact vertelt hoe goed je bezig bent.

Verbeter je gevoel voor groove
De Time Check-modus ontwikkelt je nauwkeurigheid wanneer je samenspeelt met een click track. Het aantal accurate slagen wordt als een percentage voorgesteld. En het scherm geeft aan of je padslagen ‘op’, ‘voor’ of ‘na’ de maat waren. Time Check is een onmisbare hulp voor het werken aan je groove.

Verfijn je interne timing
Quiet Count helpt je ‘interne’ gevoel voor timing en tempo te verfijnen. Tijdens de eerste maten hoor je de click aan het ingestelde volume. Tijdens de volgende maten verdwijnt de click. Tijdens de ‘stille’ maten zul je moeten vertrouwen op je inwendige gevoel van timing. Het doel is om het tempo aan te houden tot de click terugkeert. Je inwendige metronoom zal nauwkeuriger worden hoe meer je deze functie gebruikt.

Doeltreffende opwarmingsroutines, laagdrempelig gemaakt
De WarmUp-modus maakt je dagelijkse oefensessies leuker. Dat betekent dat je ze wellicht ook effectief zult uitvoeren. Kies of je vijf, tien of vijftien minuten wilt opwarmen. En stel daarna de moeilijkheidsgraad en het tempo in. Een scala aan oefeningen zal je vervolgens voorbereiden op het ontwikkelen van drumskills. Met onder meer veranderingen in ritme-type, tempo-veranderingen, en de evaluatie van de nauwkeurigheid van je spel. Op het einde ontvang je een score, die je met plezier zult willen verbeteren.

Speel samen met je favoriete band - geen audities nodig
Alhoewel het spelen van eindeloze drumsolo's ontegenzeggelijk leuk is, geraak je er maar tot op een bepaald niveau mee. Til je drumtechnieken naar een volgend niveau door mee te spelen met je favoriete bands, of samen te oefenen met de nummers die je op het podium zult brengen. Je kunt je performances zelfs opnemen en herbeluisteren, om te horen waar je nog kunt verbeteren.

Musiceer met je band - eender waar
Wanneer je in een band speelt, is het soms moeilijk om iedereen samen te krijgen. Wat zou je ervan denken mocht de repetitie naar jou komen, in plaats van dat jij je dient te verplaatsen? Zelfs zonder band kun je elke dag aan je drumpartijen werken, door samen te spelen met de songs en demo’s. En van zodra je samen met je band in dezelfde ruimte speelt, zul je voortaan beter voorbereid zijn dan ooit.

Neem op. Luister. Leer.
Je drumspel herbeluisteren is een van de beste manieren om beter te worden. De TD-17 module heeft een ingebouwde recorder, zodat je kunt spelen en meteen nadien je drumspel kunt evalueren. Zo krijg je een duidelijk beeld van wat je écht speelt, en niet van hoe je denkt te spelen. Je kunt zelfs samenspelen met de ingebouwde demo-songs of audio vanaf een SD-kaart en alles opnemen. Dit is eveneens een geweldige manier om audio vast te leggen voor YouTube-video's.

Bereid je voor om live te spelen
Wanneer je repeteert is het belangrijk om met dezelfde vertrouwde drumsounds te spelen die je ook op het podium zult gebruiken. De TD-17 bevat een reeks expressief gemodelleerde drumsounds die overgeërfd werden van de toonaangevende TD-50. Zo ben je er zeker van dat je de perfecte drumsound zult vinden tijdens je voorbereidingen op een optreden.

Vind de perfecte kit voor de muziek die je speelt
De TD-17 module bevat 50 drumkits van premiumkwaliteit voor een reeks professionele muziekscenario's. De warme, houten vibes van ‘Acoustic’. De kleine, maar strakke ‘Compact’ die de sound capteert van kleinere podia. De brede en open uitgebreide sound van ‘Arena Stage’. De zuiverheid van ‘Studio’: perfect om mee op te nemen. De rijke sound van ‘Fat Rock’ of de intensiteit van ‘Speed Metal’. Kortom: welke muziek je ook verkiest, de TD-17 helpt je om die te spelen.

Geraak vertrouwd met de locatie waar je gaat optreden - nog voor je er arriveert
Geraak vertrouwd met de akoestiek van de zaal waar je zult performen, nog voor je er geweest bent. Gebruik de ingebouwde reverb en ambience van de TD-17 module om de sound te simuleren. Zo kun je acclimatiseren aan de zaal, vanuit de rust en het comfort bij je thuis.

Creëer je eigen signatuur drumkit
Hedendaagse professionele drummers creëren hun kenmerkende drumgeluiden door het opeenstapelen van verschillende geluidselementen. Een unieke snare-sound ontstaat bijvoorbeeld door het opdelen van het geluid van verschillende snaredrums in lagen: elk met zijn eigen attack-kenmerken, ruimtelijkheid enzovoort. De TD-17 maakt het mogelijk om je eigen signatuur drumkit te creëren, door gebruik te maken van de ingebouwde pitch control, EQ, effecten en nog veel meer.

Importeer samples en klink net zoals de plaat
Bij sommige optredens, heb je écht een specifieke sound nodig. De TD-17 module kan samples importeren. Je kunt dus originele single-shot drumsamples triggeren, of complete audiofrasen, sequenties of vocals introduceren. Geïmporteerde samples kunnen zelfs gemixt en gestapeld worden met interne TD-17 sounds, om een krachtige en complete drumsound te creëren die overeenstemt met the real thing.

Leer op je eigen tempo, via online-lessen en desktop-applicaties
Naast studeren met een drumleerkracht, zijn er ook tal van online drumlessen of computer gebaseerde leermethoden beschikbaar. De TD-17 is ontworpen om je te helpen om beter te worden - ongeacht hoe jij wilt leren.

Beleef plezier aan beter worden - met Melodics
Maak plezier en word een betere drummer door Melodics for V-Drums te downloaden: een gratis applicatie voor Windows- of Mac-computers. Na een reeks gratis drumlessen die je gevoel voor ritme, timing en spiergeheugen helpen te ontwikkelen, verkrijgen abonnees ook toegang tot bijkomende premium content, waaronder 70 lessen. En elke week worden er meer en meer toegevoegd.

Presteer onder druk, nog jarenlang
Roland V-Drums zijn gebouwd om betrouwbaar te zijn - van de geluidsmodule, tot de pads, tot de pedalen: elk onderdeel levert de juiste resultaten, in elk scenario en bij elke performance. De pads en pedalen die gebruikt worden in de TD-17 serie zijn ontworpen om tegen een stootje te kunnen. En ze zijn ook duurzaam: ze behouden hun speelbaarheid. Naarmate je vaardigheden en ambities groeien, kun je de TD-17 uitbreiden door bijvoorbeeld een extra crash-bekken of een tweede snare toe te voegen: wetende dat je dezelfde duurzame componenten gebruikt die de voorkeur genieten van professionele drummers.

Specificaties:

 • Kit configuratie TD-17K-L
  • Drum sound module: TD-17-L x 1
  • Snare: PDX-8 x 1
  • Tom: PD-8A x 3
  • Hi-hat: CY-5 x 1
  • Hi-hat control pedal: FD-9 x 1
  • Crash: CY-8 x 1
  • Ride: CY-8 x 1
  • Kick: KD-10 x 1
  • Drum Stand: MDS-4V x 1
 • Module TD-17L
  • Gebaseerd op TD-50 Module
  • SuperNATURAL modeling-technologie
  • 50 voorgeprogrammeerde kits
  • Drumkits: Acoustic, Compact, Arena Stage, Studio. Fat Rock, Speed Metal
  • Reverb
  • PAD EQ
  • 30 effecten
  • Samples importeren via SD-kaart met layering optie (WAV bestanden)
  • Coach functie
  • Song player
  • Professionele backing songs met opnamefunctie
  • Quick record en Quick play functie
  • Metronoom
  • Aansluitingen:
   • Aux ingang (3.5 mm stereo mini-jack)
   • Hoofdtelefoon uitgang (3.5 mm stereo jack)
   • Master uitgang (2 x 6.3 mm Jack L/R)
   • SD-card
   • USB-B (Verbinding met PC of Mac)
   • 2 x TRIGGER ingang (6.3 mm stereo jack)
   • MIDI uitgang
 • Extra trigger ingangen:
  • CRASH 2
  • AUX
 • Wordt geleverd met:
  • Sound module montage beugel
  • AC Stroom adaptor (PSB-1U)
  • Connectie kabelboom voor toms / bekkens
  • Drumsleutel
  • Montage handleiding
  • Handleiding
  • Melodics software
 • Afmetingen: 1300 x 1100 x 1200 mm
 • Gewicht: 23.0 kg
 • Let op: De Roland TD-17K-L wordt geleverd exclusief bassdrumpedaal en drumkruk
   

Recensies

Schrijf uw recensie

Roland TD-17K-L V-Drums Elektronisch Drumstel

Roland TD-17K-L V-Drums Elektronisch Drumstel

Wanneer je drummen ernstig neemt, dan heb je een kit nodig die past bij je ambities. De Roland V-Drums TD-17K-L laat je techniek schitteren, en is uitgerust met training-tools die je een duwtje in de rug geven. De combinatie van een klankgenerator van TD-50-klasse met nieuw ontwikkelde pads, resulteert in een betaalbare elektronische drumkit. De drumervaring is authentiek. Het lijkt net alsof je akoestische drums bespeelt. Deze kit volgt nauwkeurig elke fysieke beweging, stick-coördinatie en hand/voet-bediening die elke drummer nodig heeft. Ondertussen volgt een reeks ingebouwde coaching-functies je techniek, meet je vooruitgang en verhoogt je motivatie. Een betere drummer worden blijft nog steeds zwaar werk, maar de TD-17 helpt je daarbij.

Voor een vergelijking van de verschillende Roland TD-17 modellen, zie download onder aan pagina

 

 • Ontwikkel je stickbeheersing en een correcte speeltechniek met een 8"  mesh snare
 • Natuurlijke, rijke en dynamische drumsounds, overgeërfd van de toonaangevende TD-50 klankgenerator
 • Leer expressieve voetbediening en pedaaltechniek met het KD-10 Kick-pad
 • Twee crash cimbalen en uitbreidingsmogelijkheden ondersteunen je individuele speelstijl en performance
 • Verbeter je gevoel voor timing met Time Check en Quiet Count als onderdeel van Coach Mode
 • Warm-up menu biedt een dagelijkse routine met basisoefeningen, om je vaardiger en beter te maken
 • Kies een kit die bij de song of de stijl past die je speelt; kies daarbij uit 50 premium preset drumkits
 • Stem de ruimtelijkheid van elke kit af op de locaties waar je speelt
 • Personaliseer de preset drumkits om je geliefde drumsound te bekomen
 • Importeer je eigen samples voor een drumsound die klinkt als een originele opname
 • Bekijk videolessen op je smartphone en speel ermee samen, terwijl de audio speelt via de MIX ingang
 • Ontwikkel je spel en timing met de gratis downloadbare 'Melodics for V-Drums' software (PC/Mac)

Schrijf uw recensie


Product Video

Download

Overzicht

Roland TD-17 serie overzicht

Download (730.57k)

Datasheet

Artikelnummer: 12974
Voorwaarde: Nieuw product
Merk:
Leverancier Code: TD-17K-L
EAN: 4957054512910

Accessoires

1 Andere producten in dezelfde categorie:

Nieuwsbrief