Korg Pa1000 Professional Arranger Keyboard

€ 1.799,00

Besparing: € 274,00

€ 1.525,- incl. BTW

Dit product is niet meer op voorraad GRATIS verzending

Productinformatie

KORG kondigt zijn nieuwste High Performance Arranger aan  in de befaamde Pa-serie Professional Arrangers: de Pa1000. De Pa1000 zit boordevol  nieuwe sounds (voorzien van Defined Nuance Control voor verbeterd realisme), die performances fris en opwindend houden, alsook een aanzienlijk uitgebreide reeks styles die muziekgenres van over de hele wereld omvat. Combineer dit met krachtige performancefunctionaliteit, een intuïtieve gebruikersinterface en een rijke, gemodelleerde sound, en je krijgt een Arranger voor de meest kritische en veeleisende bespeler.

De Pa1000 sound engine maakt gebruik van vier keer het PCM-geheugen van de succesvolle Pa900 en breidt de hoeveelheid PCM-gebruikersgeheugen d.m.v. compressie uit tot 600MB. Het aantal locaties voor gebruikers-styles is ook uitgebreid tot een maximum van 1.152, waarmee vrijwel elke denkbare style wordt gecoverd. Het verbeterde, ingebouwde speakersysteem produceert een krachtige, vol klinkende sound, wat nog wordt versterkt door standaard features als de TC Helicon Vocal Harmonizer, een tweevoudige mp3-speler/recorder en de tweevoudige Crossfade Sequencer. De video-uitgang is gestandaardiseerd, zodat je publiek kan meezingen met de teksten op het beeldscherm. De Pa1000 herbergt dit alles in een hoogwaardige behuizing met een aluminium inlay in de zijpanelen van een smaakvol chassis voor een prestigieuze uitstraling op elk podium!

Volledig nieuw is de toevoeging van de KAOSS FX, die je op je performance creatieve bediening levert. Van subtiel morphen tussen Variations en types Drumkits, secuur mixen tussen begeleidingssounds, live bewerken van lopende ritmes tot de meest radicale note-crunching effecten die door talloze dj's worden gebruikt, tape delay en arpeggio’s, je kunt ‘liquid mixing’ toepassen op elke style of MIDI-song met behulp van de gebruiksvriendelijke, computergebaseerde compositiemogelijkheden. Verleg de grenzen van je muzikaliteit.

Met meer capaciteit dan ooit tevoren en talrijke, langverwachte, nieuwe features vestigt de Pa1000 een nieuwe standaard m.b.t. arranger workstations. Met een enorme sprong vooruit t.o.v. de legendarische en succesvolle Pa900 legt KORG de lat hoger door het bieden van nieuwe, nog realistischer sounds en krachtige nieuwe features, geleverd in een slank en professioneel ogend design, tegen een nóg betaalbaarder prijs.


De nieuwe Pa1000
KORG is verantwoordelijk voor de succesvolste en meest respecteerde Arranger Keyboards ter wereld. In gebruik bij talloze professionele musici in élk land van de wereld, hebben KORG Arrangers overal publiek in vervoering gebracht en bespelers in verrukking met de magische combinatie van ongeëvenaarde geluidskwalteit en features. KORG technologie mixt deze grootse KORG-geschiedenis met krachtige nieuwe technologie en suggesties van musici van over de hele wereld om zo een nieuwe standaard in Arrangers te vestigen. Het resultaat is een muzikale krachtcentrale die technologische magie herbergt in een stoer en gebruiksvriendelijk design: de KORG Pa1000.

Voel dat klavier
Het klavier met 61 toetsen biedt semi-gewogen actie, voelt precies goed aan, is voorzien van natuurlijke key-on/key-off-aanslaggevoeligheid en aftertouch, en is ontworpen voor muzikanten van alle niveaus.

Slank, krachtig en gebruiksvriendelijk
De 2x 33 watt versterker stuurt de 4 luidsprkers in een basreflexbehuizing aan voor een rijke en volle luisterervaring. Het bedieningspaneel is geoptimaliseerd om ervoor te zorgen dat alle bedieningselementen ergonomisch zijn positioneerd en intuïtief geplaatst om elke performance soepel en natuurlijk te laten aanvoelen. In de nieuwe capacitieve TouchView-display huist een grafische interface die gemakkelijker dan ooit af te lezen is, zelfs onder moeilijke lichtomstandigheden.

Geluidskwaliteit op zijn best
De Pa1000 is gebaseerd op KORG’s geavanceerde EDS-X sound engine (Enhanced Definition Synthesis-eXpanded) en is voorzien van 1.750 kant-en-klare sounds. Deze natuurgetrouwe collectie is een immense verzameling van klassieke en hedendaagse keboards, band- en orkestinstrumenten plus elektronische en akoestische instrumenten – van techno tot folk. Ingebrepen zijn twee meervoudig gelaagdeconcertvleugel (met demper en kastresonantie) plus elektrische piano’s uit de befaamde KORG SV-1 stagepiano. Het digitale drawbar-orgel omvat key-on/off-bijgeluiden, leakage en de emulatie van de roterende speaker. In aanvulling daarop is de Pa1000 voorzien van nieuwe blaasinstrumenten, strijkers en bassen – zelfs van akoestische en elektrische gitaren. De geluiden zijn minutieus vastgelegd met gebruikmaking van state of the art methodes, waarmee de kleinste details secuur kunnen worden gereproduceerd. Er is tot 600MB (gecomprimeerde PCM-gebruikersgeheugen) beschikbaar, zodat je er moeiteloos je eigen sounds aan kunt toevoegen. De General MIDI soundbank (GM) is verbeterd voor verhoogde compatibilteit met GM-bestanden. Tevens kan de Pa1000 KORG, WAV, AIFF en SoundFont™-formaten laden/importeren en exporteren als WAV en AIFF. Sounds kunnen volldig worden bewerkt en gebruikmaken van tot 24 oscillators per noot!

Doe het met Styles
De Pa1000 biedt 430 Styles, zo uit de doos. Elk daarvan is een volledig  verwezenlijkte omgeving eraan bedoeld om een specifieke muziekstijl te creëren. Met zo veel waaruit je kunt kiezen, kan de Pa1000 direct toegang bieden tot een omvangrijk en degelijk scala aan muziekgenres. Elke Style is voorzien van 4 Fill-ins + Breaks-patronen; één voor elke Variation. Door gebruik te maken van de nieuwe Auto Fill-functie kunnen deze automatisch worden opgeroepen wanneer je schakelt tussen de vier Variations. Aanvullend kan elke Style worden uitgebreid door de vier pads in te zetten. Elke pad kan een eenmalige of repeterende riff toevoegen, een percussiepartij, een accentgeluid of zelfs een geluidseffect.

De nieuwste Styles – vandaag nog!
Dankzij de nieuwe, ingebouwde Standard MIDI File > Style-converter kun je snel en zonder moeite de Styles van de nieuwste songs binnenboord halen. Neem simpelweg de nieuwe Standard MIDI File, laad die in de Pa1000 en de ingebouwde converter zet die moeiteloos en razensnel om in een volledige KORG-Style en creëert gelijktijdig een Chord Sequence vanuit de akkoorden van de song.

Effecten van studiokwaliteit
Pa1000 herbergt het beste uit de KORG library. 2 inserts en 2 mastereffecten kunnen voor de begeleidingspartijen worden gebruikt, terwijl 1 insert en 2 mastereffecten voor de realtime klavierpartijen kunnen worden ingezet. Er zijn 148 effecttypes beschikbaar, inclusief reverbs, delays, simulaties van vintage effectpedalen, simulaties van versterkers en cabinets en meer.

TC Helicon® Voice Processor
KORG’s langlopende samenwerking met de wereldleider in vocal harmonies TC-Helicon® continueert in de Pa1000. Met nieuwe features en algoritmes zorgt de TC-Helicon Voice Processor ervoor dat je vocalen de best mogelijke geluidskwaliteit hebben. Er zijn 3 natuurgetrouwe stemmen beschikbaar die je vanaf het klavier kunt bespelen of zelfs met MIDI-events kunt aansturen. Verder zijn er 5 effectblokken, waaronder EQ, compressom gate en twee maal FX.

Perfectioneer het pure geluid van je gitaar
Met Guiter FX kun je pedaal- en studio-effecten loslaten op een gitaar die is aangesloten op de bijbehorende gitaaringang op de achterkant van het instrument. We hebben een paar van de beste gitaareffecten uit de KORG-collectie geselecteerd om zo het geluid van een volledige buizenversterker, natuurgetrouwe distortion-, chorus- en delay-pedalen en de meest hoogwaardige studiogalm toe te voegen.

Player/Sequencer
De befaamde KORG XDS Crossfade Dual Sequencer Player ondersteunt het MP3+G-formaat (ook bekend als MP3+Graphics) in aanvulling op de meest populaire tekstformaten. Met deze nieuwe feature kun je ook achtergrond-sequences met uitgebreide teksten en graphics afspelen, die tegelijkertijd op de ingebouwde TFT-display en een externe monitor worden weergegeven. Ook is er een Marker-functie, waarmee je rechtstreeks naar een specifiek punt in een song kunt springen. En omdat de Pa100 érg slim is, kan hij ook je complete performance opnemen. Je kunt een song afspelen, het klavier bespelen, meezingen en alles wordt opgenomen op een extern USB-apparaat of in het interne geheugen.

Het SongBook
Het SongBook, vooral handig bij livegebruik, is een volledig programmeerbare en gemakkelijk te doorzoeken muziekdatabase. Elk item bevat alle instellingen die nodig zijn om een specifieke song te spelen. Het SongBook kan Styles, MIDI-bestanden en mp3’s gebruiken en à la minute instellingen oproepen zoals de songtitel, het genre, de artiest, het vtempo, volumes, geluiden, gedempte tracks, FX-instellingen, Easy Edit, 4 Keyboard Sets, TC-Helicon-voorinstellingen, master transpose en meer. Het SongBook omvat ook een vernieuwde Set List-functie met een handige verwijzing naar knoppen op het bedieningspaneel om snel te kunnen oproepen; dat maakt het leven op het podium een stuk simpeler. Met de SongBook Editor kun je moeiteloos SongBook-items en Set Lists van je KORG Pa-serie op een Windows-computer zien, creëren en bewerken. Die kan ook worden gesynchroniseerd met iOS- en Android-tablets die dan jouw handige, externe, digitale bladmuziek-reader worden (software van derde partijen noodzakeleijk). Alles wat je nodig hebt om je song perfect af te spelen zit in het SongBook; een handige, muzikale feature die uniek is voor KORG.

Verbeterde aansluitingen
MIDI aansluiten kan nu ook via de USB HOST-poorten (in aanvulling op de USB DEVICE- en MIDI-poorten). Hiermee kun je heel simpel controllers als digitale piano’s (bijvoorbeeld onze HAVIAN 30) of KORG’s nano- en micro-serie aansluiten zonder dat je speciale adapters nodig hebt.


Specificaties:

 • Korg Pa1000 Professional Arranger Keyboard
 • Klavier: 61 semi-gewogen toetsen (C2 – C7)  met aftertouch
 • Enhanced Definition Synthesis-eXpanded (EDS-X) sound engine
 • Defined Nuance Control
 • Polyfonie: 128 stemmig / 128 oscillators
 • Presets: 1750+ met 107 drumkits
 • User presets: 512 met 256 drumkits
 • Styles: 430+
 • User styles: 1152 style-slots
 • Digitale drawbars: 9
 • user PCM RAM-geheugen: 300 MB compressed (gelijkwaardig aan 600 MB lineaire data)
 • Intern geheugen: 960 MB
 • Display: 7" Kantelbaar TFT-touchscreen
 • Enhanced Guitar Mode 2
 • Chord Sequencer
 • Kaoss FX MIDI FX generator met meer dan 65 presets
 • TC Helicon voice-processor: 3 stemmig + reverb, delay en EQ
 • SongBook muziekdatabase
 • Dubbele sequencer / player voor MIDI, karaoke en MP3 (met vocal remover)
 • Import: WAV, AIFF en SoundFont
 • Export: WAV en AIFF
 • Opslag op Micro SD of USB (exclusief)
 • Aansluitingen:
  • 2 x Line Ingang (6.35 mm jack links/rechts)
  • 1 x Mic / Gitaar ingang (6.35 mm jack, gedeeld met line ingang)
  • 2 x Line uitgang (6.35 mm jack links/rechts)
  • 1 x Hoofdtelefoon uitgang (6.35 mm jack)
  • 1 x MIDI IN (5-polig DIN)
  • 1 x MIDI UIT (5-polig DIN)
  • 2 x USB A (Voor USB-stick)
  • 1 x USB B
  • 1 x RCA video uitgang
 • Versterking: 2x 33W
 • Luidsprekers: 2 x 100 mm woofer met met 2 x 25mm dome
 • Afmetingen: 1030 x 378.3 x 133 mm
 • Gewicht: 10.75 kg
 • Inclusief handleiding, stroomkabel en lessenaar


 

Recensies

Schrijf uw recensie

Korg Pa1000 Professional Arranger Keyboard

Korg Pa1000 Professional Arranger Keyboard

KORG kondigt zijn nieuwste High Performance Arranger aan  in de befaamde Pa-serie Professional Arrangers: de Pa1000. De Pa1000 zit boordevol  nieuwe sounds (voorzien van Defined Nuance Control voor verbeterd realisme), die performances fris en opwindend houden, alsook een aanzienlijk uitgebreide reeks styles die muziekgenres van over de hele wereld omvat. Combineer dit met krachtige performancefunctionaliteit, een intuïtieve gebruikersinterface en een rijke, gemodelleerde sound, en je krijgt een Arranger voor de meest kritische en veeleisende bespeler.

De Pa1000 sound engine maakt gebruik van vier keer het PCM-geheugen van de succesvolle Pa900 en breidt de hoeveelheid PCM-gebruikersgeheugen d.m.v. compressie uit tot 600MB. Het aantal locaties voor gebruikers-styles is ook uitgebreid tot een maximum van 1.152, waarmee vrijwel elke denkbare style wordt gecoverd. Het verbeterde, ingebouwde speakersysteem produceert een krachtige, vol klinkende sound, wat nog wordt versterkt door standaard features als de TC Helicon Vocal Harmonizer, een tweevoudige mp3-speler/recorder en de tweevoudige Crossfade Sequencer. De video-uitgang is gestandaardiseerd, zodat je publiek kan meezingen met de teksten op het beeldscherm. De Pa1000 herbergt dit alles in een hoogwaardige behuizing met een aluminium inlay in de zijpanelen van een smaakvol chassis voor een prestigieuze uitstraling op elk podium!

Volledig nieuw is de toevoeging van de KAOSS FX, die je op je performance creatieve bediening levert. Van subtiel morphen tussen Variations en types Drumkits, secuur mixen tussen begeleidingssounds, live bewerken van lopende ritmes tot de meest radicale note-crunching effecten die door talloze dj's worden gebruikt, tape delay en arpeggio’s, je kunt ‘liquid mixing’ toepassen op elke style of MIDI-song met behulp van de gebruiksvriendelijke, computergebaseerde compositiemogelijkheden. Verleg de grenzen van je muzikaliteit.

Met meer capaciteit dan ooit tevoren en talrijke, langverwachte, nieuwe features vestigt de Pa1000 een nieuwe standaard m.b.t. arranger workstations. Met een enorme sprong vooruit t.o.v. de legendarische en succesvolle Pa900 legt KORG de lat hoger door het bieden van nieuwe, nog realistischer sounds en krachtige nieuwe features, geleverd in een slank en professioneel ogend design, tegen een nóg betaalbaarder prijs.

Schrijf uw recensie


Product Video

Download

Handleiding

Korg Pa1000 Handleiding

Download (24.69M)

Datasheet

Artikelnummer: 13047
Voorwaarde: Nieuw product
Merk:
Leverancier Code: K.KKKB PA1000
EAN: 4959112159273
Aantal Toetsen 61 Toets

12 Andere producten in dezelfde categorie:

Nieuwsbrief