Korg Pa700 Professional Arranger Keyboard

€ 1.099,00

Besparing: € 134,00

€ 965,- incl. BTW

Direct leverbaar uit voorraad GRATIS verzending

Productinformatie

KORG kondigt zijn nieuwste High Performance Arranger aan in de befaamde Pa-serie Professional Arrangers: de Pa700. De Pa700 zit boordevol nieuwe sounds (voorzien van Defined Nuance Control voor verbeterd realisme), die performances fris en opwindend houden, alsook een aanzienlijk uitgebreide reeks styles die muziekgenres van over de hele wereld omvat. Combineer dit met krachtige performancefunctionaliteit, een intuïtieve gebruikersinterface en een rijke, gemodelleerde sound, en je krijgt een Arranger voor de meest kritische en veeleisende bespeler.

Volledig nieuw is de toevoeging van de KAOSS FX, die je bij je performance creatieve bediening levert. Van subtiel morphen tussen Variations en types Drumkits, secuur mixen tussen begeleidingssounds, live bewerken van lopende ritmes tot de meest radicale note-crunching effecten die door talloze dj's worden gebruikt, tape delay en arpeggio’s, je kunt ‘liquid mixing’ toepassen op elke style of MIDI-song met behulp van de gebruiksvriendelijke, computergebaseerde compositiemogelijkheden. Verleg de grenzen van je muzikaliteit.

Met meer capaciteit dan ooit tevoren en talrijke, langverwachte, nieuwe features vestigt de Pa700 een nieuwe standaard m.b.t. arranger workstations. Met een enorme sprong vooruit t.o.v. de legendarische en succesvolle Pa600 legt KORG de lat hoger door het bieden van nieuwe, nog realistischer sounds en krachtige nieuwe features, geleverd in een slank en professioneel ogend design tegen een nóg betaalbaarder prijs.


De nieuwe Pa700
KORG is verantwoordelijk voor de succesvolste en meest respecteerde Arranger Keyboards ter wereld. In gebruik bij talloze professionele musici in élk land van de wereld, hebben KORG Arrangers overal publiek in vervoering gebracht en bespelers in verrukking, met de magische combinatie van ongeëvenaarde geluidskwalteit en features. KORG-technologie mixt deze grootse KORG-geschiedenis met krachtige nieuwe technologie en suggesties van musici van over de hele wereld om zo een nieuwe standaard in Arrangers te vestigen. Het resultaat is een muzikale krachtcentrale die technologische magie herbergt in een stoer en gebruiksvriendelijk design: de KORG Pa700.

Slank, krachtig en gebruiksvriendelijk
De Pa700 is ontworpen binnen een concept waarin slanke contouren worden gecombineerd met een professionele signatuur. Hoewel zijn afmetingen bescheiden overkomen, is zijn sound kolossaal, dankzij het vermogen van het ingebouwde, hoogwaardige, speciaal ontworpen versterkingssysteem. De 2x 25 watt versterker stuurt de 2 luidsprekers in een basreflexbehuizing aan voor een rijke en volle luisterervaring. Het bedieningspaneel is geoptimaliseerd om ervoor te zorgen dat alle bedieningselementen ergonomisch zijn postioneerd en intuïtief geplaatst om elke performance soepel en natuurlijk te laten aanvoelen. In de nieuwe capacitieve TouchView-display huist een grafische interface die gemakkelijker dan ooit af te lezen is, zelfs onder moeilijke lichtomstandigheden.

Geluidskwaliteit op zijn best
De Pa700 is gebaseerd op KORG’s geavanceerde EDS-X sound engine (Enhanced Definition Synthesis-eXpanded) en is voorzien van 1.700 kant-en-klare sounds. Deze natuurgetrouwe collectie is een immense verzameling van klassieke en hedendaagse keyboards, band- en orkestinstrumenten plus elektronische en akoestische instrumenten – van techno tot folk. Ingebrepen zijn twee meervoudig gelaagde concertvleugels (met demper en kastresonantie) plus elektrische piano’s uit de befaamde KORG SV-1 stagepiano. Het digitale drawbar-orgel omvat key-on/off-bijgeluiden, leakage en de emulatie van de roterende speaker. In aanvulling daarop is de Pa700 voorzien van nieuwe blaasinstrumenten, strijkers en bassen – zelfs van akoestische en elektrische gitaren. De geluiden zijn minutieus vastgelegd met gebruikmaking van state of the art methodes, waarmee de kleinste details secuur kunnen worden gereproduceerd. Er is tot 256MB (gecomprimeerde PCM-gebruikersgeheugen) beschikbaar, zodat je er moeiteloos je eigen sounds aan kunt toevoegen. De General MIDI soundbank (GM) is verbeterd voor verhoogde compatibilteit met GM-bestanden. Tevens kan de Pa700 KORG, WAV, AIFF en SoundFont™-formaten laden/importeren en exporteren als WAV en AIFF. Sounds kunnen volldig worden bewerkt en gebruikmaken van tot 24 oscillators per noot!

Doe het met Styles
De Pa700 biedt 370 Styles, zo uit de doos. Elk daarvan is een volledig  verwezenlijkte omgeving eraan bedoeld om een specifieke muziekstijl te creëren. Met zo veel waaruit je kunt kiezen, kan de Pa700 direct toegang bieden tot een omvangrijk en degelijk scala aan muziekgenres. Elke Style is voorzien van 4 Fill-ins + Breaks-patronen; één voor elke Variation. Door gebruik te maken van de nieuwe Auto Fill-functie kunnen deze automatisch worden opgeroepen wanneer je schakelt tussen de vier Variations. Aanvullend kan elke Style worden uitgebreid door de vier pads in te zetten. Elke pad kan een eenmalige of repeterende riff toevoegen, een percussiepartij, een accentgeluid of zelfs een geluidseffect.

De nieuwste Styles – vandaag nog!
Dankzij de nieuwe, ingebouwde Standard MIDI File > Style-converter kun je snel en zonder moeite de Styles van de nieuwste songs binnenboord halen. Neem simpelweg de nieuwe Standard MIDI File, laad die in de Pa700 en de ingebouwde converter zet die moeiteloos en razensnel om in een volledige KORG-Style en creëert gelijktijdig een Chord Sequence vanuit de akkoorden van de song.

Effecten van studiokwaliteit
KORG staat bekend om zijn effecten van studiokwaliteit en de Pa700 herbergt het beste uit de KORG library. 2 inserts en 2 mastereffecten kunnen voor de begeleidingspartijen worden gebruikt, terwijl 1 insert en 2 mastereffecten voor de realtime klavierpartijen kunnen worden ingezet. Er zijn 148 effecttypes beschikbaar, inclusief reverbs, delays, simulaties van vintage effectpedalen, simulaties van versterkers en cabinets en meer.

Natuurlijk zingen
Verbind een dynamische microfoon en bewerk functies als EQ, compressor, gate, reverb en delay om zo de vocalen vloeiend te laten klinken; alsof ze in de studio zijn opgenomen. Met de Vocal Remover kun je zelfs de zang uit een mp3’tje verwijderen, zodat je ermee kunt meezingen.

Perfectioneer het pure geluid van je gitaar
Met Guitar FX kun je pedaal- en studio-effecten loslaten op een gitaar die is aangesloten op de bijbehorende gitaaringang op de achterkant van het instrument. We hebben een paar van de beste gitaareffecten uit de KORG-collectie geselecteerd om zo het geluid van een volledige buizenversterker, natuurgetrouwe distortion-, chorus- en delay-pedalen en de meest hoogwaardige studiogalm toe te voegen.

Player/Sequencer
De Player ondersteunt het MP3+G-formaat (ook bekend als MP3+Graphics) in aanvulling op de meest populaire tekstformaten. Met deze nieuwe feature kun je ook achtergrond-sequences met uitgebreide teksten en graphics afspelen, die tegelijkertijd op de ingebouwde TFT-display en een externe monitor worden weergegeven. En omdat de Pa700 érg slim is, kan hij ook je complete performance opnemen. Je kunt een song afspelen, het klavier bespelen, meezingen en alles wordt opgenomen op een extern USB-apparaat of in het interne geheugen.

Het SongBook
Het SongBook, vooral handig bij livegebruik, is een volledig programmeerbare en gemakkelijk te doorzoeken muziekdatabase. Het SongBook kan Styles, MIDI-bestanden en mp3’s gebruiken en à la minute instellingen oproepen zoals de songtitel, het genre, de artiest, het vtempo, volumes, geluiden, gedempte tracks, FX-instellingen, Easy Edit, 4 Keyboard Setsm TC-Helicon-voorinstellingen, master transpose en meer. Het SongBook omvat ook een vernieuwde Set List-functie met een handige verwijzing naar knoppen op het bedieningspaneel om snel te kunnen oproepen; maakt het leven op het podium een stuk simpeler. Met de SongBook Editor kun je moeiteloos SongBook-items en Set Lists van je KORG Pa-serie op een Windows-computer zien, creëren en bewerken. Die kan ook worden gesynchroniseerd met iOS- en Android-tablets die dan jouw handige externe, digitale bladmuziek-reader worden (software van derde partijen noodzakelijk).

Verbeterde aansluitingen
MIDI aansluiten kan nu ook via de USB HOST-poorten (in aanvulling op de USB DEVICE- en MIDI-poorten). Hiermee kun je heel simpel controllers als digitale piano’s (bijvoorbeeld onze HAVIAN 30) of KORG’s nano- en micro-serie aansluiten, zonder dat je speciale adapters nodig hebt.

Specificaties:

 • Korg Pa700 Professional Arranger Keyboard
 • Klavier: 61 toets (C2-C7) met aanslaggevoeligheid
 • EDS-X (Enhanced Definition Synthesis – eXpanded) soundgenerator
 • Polyfonie: 123 stemming met  128 oscillators
 • Effecten:
  • Accompaniment/Song: 2 insert effects; 2 master effects (148 types)
  • Keyboard Sounds: 1 insert effect; 2 master effects (148 types)
  • Final mastering effects: Limiter, Master EQ
  • Voice Processor: 5 FX, 28 Factory, 64 User Presets
  • Guitar Processor: 3 FX, 45 Factory, 64 User Presets
 • Sounds:
  • Factory: More than 1,700 Factory Sounds including a multilayer Stereo Piano with damper and body resonance, GM/XG sound sets and 106 Drum Kit
  • User: 512 Sounds, 256 Drum Kits
  • Digital Drawbars: 9 footages, percussion, key on/off, leakage, rotary speaker effect
  • DNC (Defined Nuance Control) Technology, Natural Ambience Drums
  • Full Sounds/Drum Kits editing
 • Sampling:
  • 128 MB compressed (equivalent to 256 MB linear data);
  • Loads KORG, WAV, AIFF and SoundFont™ formats
  • Saves KORG, WAV and AIFF formats
  • Full Edit, Time Slice
 • Styles:
  • Factory: More than 370 Factory Styles, freely reconfigurable sets
  • User: 1,152 locations, including User and Direct banks
  • Eight Accompaniment tracks, 4 Keyboard Sets, 4 Pads per Style;
  • Style Settings (Sounds and Arranger parameters) on each Style
  • Guitar Mode 2, Parallel and Fixed NTT (Note Transposition Table)
  • Style/Pad Record with Step Record, Track and Event Edit
  • Style Creator Bot (MIDI Song to Style Converter)
  • Style controls: 3 Intros, 4 Variations, 4 Fills, Break, 3 Endings, Synchro Start, Synchro Stop, Tap Tempo/Reset, Bass Inversion, Auto Fill, Manual Bass, Memory, Accompaniment Mute, Drum Mapping, Snare & Kick Designation, Style to Keyboard Set Mode
 • Style controls: 3 Intros, 4 Variations, 4 Fills, Break, 3 Endings, Synchro Start, Synchro Stop, Tap Tempo/Reset, Bass Inversion, Auto Fill, Manual Bass, Memory, Accompaniment Mute, Drum Mapping, Snare & Kick Designation, Style to Keyboard Set Modeakkoord sequencer
 • Chord Sequencer:
  • Chord Sequence recorder and player in Style Play mode
  • Chord Sequences can be saved to Style and SongBook Entries
  • Edit functions: Delete, Copy from Style/SongBook, Import/Export from/to SMF
 • Keyboard Set Library
  • Memorize Keyboard Sound settings
  • Factory: More than 290 Factory Keyboard Sets, freely reconfigurable
  • User: 864 locations, including User and Direct banks
  • ‘My Setting’ special Keyboard Set
 • KAOSS FX
  • Automatic MIDI FX generator
  • More than 65 Factory Presetsliedjes afspelen
 • Song play
  • Supported formats: MID, KAR, MP3+Lyrics, MP3+G
  • Select, Start/Stop, Home, Rewind and Fast Forward controls
  • Lyrics, Score, and Chord data can be displayed on screen, or on an external video monitor
  • Markers with Add, Delete, Edit and Loop functions
  • Jukebox function
 • MP3-speler/recorder
  • MP3 Player and Recorder
  • Transpose (+6/-5 semitones), Tempo change (±30%)
  • Vocal Remover
  • Records MP3 files, including Styles, MIDI Songs, MP3 Songs, Keyboard Sounds, Pads, Microphone, Guitar, Effects, and KAOSS
  • Effects
 • Sequencer
  • Quick Record (Backing Sequence), Multitrack and Step Record functions
  • Full-featured sequencer, 16 tracks, Up to 200,000 events, SMF (MID) native format16 tracks
 • SongBook
  • Fully programmable music database, based on Styles, MIDI Songs (MID and KAR files), MP3 Songs, with automatic selection of Style Play and Song Play modes
  • User definable Set Lists, with Entries selectable from the control panel
  • Filtering and sorting options
 • Compatibility
  • Pa-Series models: Styles, Performances, Programs/Sounds, Songs, SongBook Entries, Pads ‘i-Series’ models: Stylesvier aanwijsbaarde pads met stopknoppen
 • Pads:
  • Four Assignable Pads + Stop buttons
  • Pad Record function
 • Algemene knoppen:
  • Master Volume, Fade In/Out, Keyboard-Acc/Song Balance, Ensemble, Octave Transpose, Master Transpose, Joystick, 2 Assignable Knobs, 3 Assignable Switches, Tempo +/-, Tempo
   Lock; Metronome On/Off, Dial, Search, Shift Split, Record
 • Scale knoppen: Virtual Quarter Tone SubScale Keypad, 4 x Scale Presets
 • Control inputs:
  • Damper pedal (supports half-pedaling with the optional DS-1H pedal)
  • Assignable pedal/switch
 • Audio ingangen:
  • Line (Left/Right): 1/4” jacks, +20dBm, 12k Ohm
  • Mic/Guitar (Left): 1/4” jack, with Gain control (0 — +40dB)
  • 12k ohm (Mic) / 500k ohm (Guitar)
 • Audio uitgangen:
  • Left/Right, 1/4” jack, +21dBm, 0.003% THD+N@+18dBm
  • Headphone output (1/4” jack), 16-200 Ohms (50 Ohms suggested)
 • Versterking:
  • Amplification: 2 x 25W
  • Speakers: 2 x Dual Cone Speakers in Bass Reflex Box
 • MIDI:
  • IN, OUT standard MIDI connectors
  • USB to MIDI using the USB ports
  • HOST: memory and controllers, DEVICE: personal computers
  • Eight user definable MIDI Setups
 • USB
  • Type A (Host), Type B (Device)
  • 2.0 Hgh-Speed connections (480 Mbit/s). Low-Speed (1.5 Mbit/s) and Full-Speed (12 Mbit/s) devices can only be connected through a High-Speed USB hub.
 • Video uitgang: RCA connector
 • Opslag:
  • Internal memory: 960 MB
  • USB external drives (drive not included)
  • microSD card (not included); rear panel slot with plastic cover
 • Display: 7” breed LCD-scherm
 • Stroomverbruik: 100-240 Volt, 50/60 Hz, 25 Watt normaal / < 0.3 Watt in standby
 • Afmetingen: 1030 x 378.3 x 132 mm
 • Gewicht: 9.9 kg
 • Wordt geleverd met AC stroomkabel, lessenaar, Snelstart Handleiding


 

Recensies

Schrijf uw recensie

Korg Pa700 Professional Arranger Keyboard

Korg Pa700 Professional Arranger Keyboard

KORG kondigt zijn nieuwste High Performance Arranger aan in de befaamde Pa-serie Professional Arrangers: de Pa700. De Pa700 zit boordevol nieuwe sounds (voorzien van Defined Nuance Control voor verbeterd realisme), die performances fris en opwindend houden, alsook een aanzienlijk uitgebreide reeks styles die muziekgenres van over de hele wereld omvat. Combineer dit met krachtige performancefunctionaliteit, een intuïtieve gebruikersinterface en een rijke, gemodelleerde sound, en je krijgt een Arranger voor de meest kritische en veeleisende bespeler.

Volledig nieuw is de toevoeging van de KAOSS FX, die je bij je performance creatieve bediening levert. Van subtiel morphen tussen Variations en types Drumkits, secuur mixen tussen begeleidingssounds, live bewerken van lopende ritmes tot de meest radicale note-crunching effecten die door talloze dj's worden gebruikt, tape delay en arpeggio’s, je kunt ‘liquid mixing’ toepassen op elke style of MIDI-song met behulp van de gebruiksvriendelijke, computergebaseerde compositiemogelijkheden. Verleg de grenzen van je muzikaliteit.

Met meer capaciteit dan ooit tevoren en talrijke, langverwachte, nieuwe features vestigt de Pa700 een nieuwe standaard m.b.t. arranger workstations. Met een enorme sprong vooruit t.o.v. de legendarische en succesvolle Pa600 legt KORG de lat hoger door het bieden van nieuwe, nog realistischer sounds en krachtige nieuwe features, geleverd in een slank en professioneel ogend design tegen een nóg betaalbaarder prijs.

Schrijf uw recensie


Product Video

Download

Handleiding

Korg Pa700 Handleiding

Download (23.2M)

Datasheet

Artikelnummer: 13048
Voorwaarde: Nieuw product
Merk:
Leverancier Code: K.KKKB PA700
EAN: 5236360005616
Aantal Toetsen 61 Toets

12 Andere producten in dezelfde categorie:

Nieuwsbrief