Gratis bladmuziek bij aanschaf van een Roland piano

Gratis bladmuziek bij aanschaf van een Roland piano

Speciaal voor de pianist(e) geeft Roland bij aanschaf van een Roland HP-, GP-, of LX-piano een voucher waarmee u drie maanden lang onbeperkt toegang krijgt tot één van de grootste online bladmuziekbibliotheken!

Sheet Music Direct Pass is een online bibliotheek voor alle bladmuziek die u wenst. U krijgt met een Sheet Music Direct Pass toegang tot meer dan 50.000 interactieve partituren van Hal Leonard. Deze interactieve partituren beschikken over de mogelijkheid om voorbeelden af te spelen, de bladmuziek te transponeren en meer. Voor het weergeven van alle bladmuziek via Sheet Music Direct is een internetverbinding vereist. U kunt de bladmuziek ook offline bewaren, downloaden of afdrukken.. echter zijn hier extra kosten aan verbonden. Maar speciaal voor u als Roland klant krijgt maar liefst 50% korting op het downloaden van bladmuziek!

Bij aanschaf van een Roland HP504, HP603, HP605, GP607, LX7 of LX17 krijgt u een voucher met een unieke toegangscode. Met deze toegangscode en het serienummer van uw piano kunt u gemakkelijk uw Sheet Music Direct Pass actieveren!

Plaats een reactie

* Naam:
* E-Mail: (wordt niet gepubliceerd)
   Website: (Url met http://)
* Reactie:
Beveiligingscode: